Stabilire infidelitate

In cazuistica noastra am avut situatii care au necesitat multe zile, chiar saptamani de lucru, timp in care am folosit multa tehnica, multe mijloace si mult personal.

Timp de mai multe zile am supravegheat o persoana banuita de relatii extraconjugale care in perioada alocata rezolvarii cazului nu a facut nimic de natura sa confirme banuielile. Desi aceasta efectua multe deplasari pe zi cu diverse mijloace de transport: autoturism, masini de transport marfa, fiind la volan, fiind pasager sau chiar in spatiul destinat marfurilor, nu facea nimic de interes destinatiile fiind alte firme, locuri neutre, banci, companii de telefonie si mai des agentii imobiliare. La sfarsitul programului de lucru mergea invariabil acasa fara a se opri pe parcurs.

Am luat in calcul doua ipoteze de lucru si anume ca banuielile erau neintemeiate sau faptul ca subiectul a aflat ca este urmarit si atunci a hotarat sa nu faca nimic compromitator.

Impreuna cu clientul am decis sa extindem perioada de urmarire cu cateva zile. Observand faptul ca subiectul a preferat o anumita agentie imobiliara ne-am concentrat atentia asupra acelui loc si printr-un joc operativ am aflat faptul ca a inchiriat o locuinta intr-o zona periferica linistita.

In urma instalarii unui dispozitiv de supraveghere la aceea adresa am stabilit ca acolo locuieste o persoana singura. Am luat in supraveghere persoana respectiva si am constatat ca aceasta lucra la societatea unde subiectul era director. Dupa cateva zile subiectul a fost surprins intrand la adresa si astfel a putut fi documentata relatia sa extraconjugala.

Activitatea neobisnuita a subiectului din perioada initiala a fost analizata impreuna cu clientul care a recunoscut faptul ca a relatat unor prieteni despre intentia sa de angaja un detectiv particular. Unul dintre acestia a fost probabil indiscret informand subiectul despre planul clientului nostru ingreunandu-ne astfel actiunea dar cazul a fost rezolvat in cele din urma prin tenacitate, cu profesionalism si maxima discretie.